dilluns, 5 d’octubre del 2015


V CURSA DE MUNTANYA APLEC DE SANT MARTÍ DE SANTA PAU

El diumenge 15 de novembre de 2015 a les 9:00 del matí tindrà lloc una nova edició de la CURSA DE MUNTANYA APLEC DE SANT MARTÍ.

Hi haurà dos recorreguts el curt de 6 quilòmetres i el llarg de 14,5 quilòmetres.

El recorregut curt constarà de 6 quilòmetres integrament per corriols pel mig del bosc i serà un puja i baixa a l'oratori de Pedragudes. Una pujada curta però dura i una baixada per corriol molt ràpida i amb poca dificultat tècnica.

El recorregut llarg té 14,5 quilòmetres i serà una puja i baixa al monastir benedictí de Sant Julià del Mont. En els primers 6 quilòmetres pujarem de la forma més suau possible a Sant Julià i la resta de la cursa, com ja és tradició a Sant Martí,  serà de baixada o planera amb algún petit repetxó.

La tria entre el recorregut curt i el llarg s'haurà de fer en el moment de la inscripció doncs no coincideix l'inici dels dos recorreguts. A diferència d'altres anys, on el recorregut curt era molt similar i més llarg, hem elimintat del mateix la pista forestal i pretenem que sigui una iniciació, factible però exigent, a les curses de muntanya. També va destinada a aquells que no arrivin amb el moment de forma suficient per afrontar l'exigent recorregut llarg, però vulguin gaudir al 100% de l'esència de les curses de muntanya.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada