REGLAMENT CAMINADA

1.  La X Marxa de Muntanya de l’aplec de Sant Martí de Santa Pau tindrà lloc el diumenge 12 de novembre de 2023, amb sortida i arribada a l’Ermita de Sant Martí de Santa Pau. La Caminada està organitzada per el CLUB POLIESPORTIU SANTA PAU, els PABORDES DE SANT MARTÍ i l’AJUNTAMENT DE SANTA PAU.

2. En cas de molta pluja persistena la sortida i arribada tindrà lloc a la Plaça Major de Santa Pau.

3. L’hora de sortida de la Marxa és entre les 8:00 i 8:30 del matí.

4. Les distància és de 9 quilòmetres i també hi ha una opció de 15 quilòmetres només per qui la faci corrent. La organització es reserva el dret a poder ampliar o reduir la distància de la cursa si això ha de comportar una major seguretat pel corredor. En el cas de que hi hagi pluja persistent la sortida i arribada serà a les voltes de la Plaça Major de Santa Pau, i el recorregut s'incrementarà aproximadament en 3 quilòmetres.

5. No és una marxa competitiva i no hi haurà classificacions ni control de temps, si control dels participants per veure que tothom ha arrivat.

6. La marxa es donarà per finalitzada a les 12:00 h sigui quina sigui la opció de recorregut escollit. El recorregut estarà degudament senyalitzat i marcat i disposarà d’un únic avituallament a l'arrivada al Planell de Sant Martí. Durant el recorregut hi hauran diferents voluntaris repartits al llarg del mateix que tenen la funció d’indicar el camí en certs punts i de resoldre ràpidament qualsevol dubte o problema que es pugui donar durant la caminada. Hi haurà una escombra que treurà la senyalització i sortirà a les 8:45, l’escombra  tancarà la caminada i marcarà el ritme d’aquesta.

7. Els participants  que decideixin abandonar la marxa ho hauran de comunicar a l’organització i hauran de retirar-se en un dels punts on hi hagi un voluntari de la organització. Només una lesió de gravetat justificarà que un participant abandoni en un altre punt del recorregut.

8. Les inscripcions es realitzaran per internet a través de la pàgina web del Club Poliesportiu  Santa Pau https://www.cpsantapau.com/. Les inscripcions online finalitzen el dissabte 11 de novembre a les 14:00, el mateix dia de la caminada es poden formalitzar les inscripcions entre les 7:45 i les 8:30. La recollida de cartrons de control i esmorzar es podrà fer entre les 7:45 i 8:30.

9. El preu de la inscripció serà de 10€ per la inscripció anticipada i 12€ en el cas de que es puguin fer inscripcions presencials el mateix dia.

10. En cas de no participar a la marxa una cop formalitzada la inscripció, no es retornarà l’import.

11. No hi ha obsequi per a tots els participants.

12. No hi haurà cronometrage ni classificacions.

13. Hi haurà servei de dutxa al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau.

14. Per participar a la Marxa de Muntanya Aplec de Sant Martí de Santa Pau , els menors de 16 anys hauran de fer el recorregut acompanyats d'un major de 18 anys que s'en faci responsable.

15. El titular d’una inscripció dóna el seu consentiment al tractament de les seves dades per a la finalitat de l’esdeveniment esportiu, i autoritza que siguin incorporades a un fitxer automatitzat, així com que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies, vídeos i pàgines web destinades a la difusió pública dels organitzadors.

16. Els PABORDES DE SANT MARTÍ, el CLUB POLIESPORTIU SANTA PAU i l’AJUNTAMENT DE SANTA PAU no es fan responsables dels danys físics, morals i/o materials que els participants puguin patir o causar a tercers durant la caminada.

17. Els participants declaren que son coneixedors dels riscos propies dels terrenys forestals i assumeixen i descarreguen de responsabilitat als propietaris dels terrenys per on transcorre la caminada de qualsevol dany que puguin patir durant la caminada.

18. La inscripció i participació a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.

19.L’organització decidirà qualsevol incidència que es pugui produir i que no estigui prevista en aquest reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada