REGLAMENT CAMINADA

1.  La IX Marxa de Muntanya de l’aplec de Sant Martí de Santa Pau tindrà lloc el diumenge 17 de novembre de 2019, amb sortida i arribada a l’Ermita de Sant Martí de Santa Pau. La Cursa està organitzada per els PABORDES DE SANT MARTÍ i l’AJUNTAMENT DE SANTA PAU.

2. En cas de molta pluja persistena la sortida i arribada tindrà lloc a la Plaça Major de Santa Pau.

3. L’hora de sortida de la Marxa és entre les 8:00 i 8:30 del matí.

4. Les distància és de 8 quilòmetres com a únic recorregut. La organització es reserva el dret a poder ampliar o reduir la distància de la cursa si això ha de comportar una major seguretat pel corredor. En el cas de que hi hagi pluja persistent la sortida i arribada serà a les voltes de la Plaça Major de Santa Pau, i el recorregut s'incrementarà aproximadament en 3 quilòmetres.

5. No és una marxa competitiva i no hi haurà classificacions ni control de temps, si control dels participants per veure que tothom ha arrivat.

6. La caminada es donarà per finalitzada a les 12:00 h. El recorregut estarà degudament senyalitzat i marcat i disposarà d’un punt d’avituallament al quilòmetre 3. Durant el recorregut hi hauran diferents voluntaris repartits al llarg del mateix que tenen la funció d’indicar el camí en certs punts i de resoldre ràpidament qualsevol dubte o problema que es pugui donar durant la cursa. Hi haurà una escombra que treurà la senyalització i sortirà a les 9:00, l’escombra  tancarà la caminada i marcarà el ritme d’aquesta.

7. Els participants  que decideixin abandonar la marxa ho hauran de comunicar a l’organització i hauran de retirar-se en un dels punts on hi hagi un voluntari de la organització. Només una lesió de gravetat justificarà que un participant abandoni en un altre punt del recorregut.

8. Les inscripcions es realitzaran per internet a través de la pàgina web de curses.cat. Les inscripcions online finalitzen el dissabte 16 de novembre a les 14:00. Només es podran formalitzar inscripcions el mateix dia si es pot garantir que tots els participants poden gaudir de l'esmorzar. La recollida de cartrons de control i esmorzar es podrà fer entre les 7:45 i 8:30.

9. El preu de la inscripció serà de 9€ per la inscripció anticipada i 14€ en el cas de que es puguin fer inscripcions presencials el mateix dia.

10. En cas de no participar a la marxa una cop formalitzada la inscripció, no es retornarà l’import.

11. No hi ha obsequi per a tots els participants.

12. No hi haurà cronometrage ni classificacions.

13. Hi haurà servei de dutxa al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Pau.

14. Per participar a la Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí de Santa Pau , els menors de 16 anys hauran de fer el recorregut acompanyats d'un major de 18 anys que s'en faci responsable.

15. El titular d’una inscripció dóna el seu consentiment al tractament de les seves dades per a la finalitat de l’esdeveniment esportiu, i autoritza que siguin incorporades a un fitxer automatitzat, així com que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies, vídeos i pàgines web destinades a la difusió pública dels organitzadors.

16. Els PABORDES DE SANT MARTÍ i l’AJUNTAMENT DE SANTA PAU no es fan responsables dels danys físics, morals i/o materials que els participants puguin patir o causar a tercers durant la caminada.

17. La inscripció i participació a la cursa implica l’acceptació d’aquest reglament.

18.L’organització decidirà qualsevol incidència que es pugui produir i que no estigui prevista en aquest reglament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada