diumenge, 16 de novembre del 2014

IV CURSA DE MUNTANYA APLEC DE SANT MARTÍ

Avui hem tingut la sort de poder comptar amb 202 participants a la 4ª Edició de la nostra cursa de muntanya. El dia ha estat esplèndit tot i que al matí feia una mica de fresqueta. 
El primer classificat del recorregut curt ha estat l'Isaac Bartí del CN Olot amb un gran temps de 43:01, el segon ha estat en Lluís Planagumà dels Aspres Xtrem i el tercer en Xevi Bartrina del CA Olot Terra de Volcans.

La primera noia del recorregut curt ha estat la Judit Riera del CA Pescallunes amb un temps de 54:17, la segona ha estat la Nuria Sitjà de Gastant Keks i la tercera la Elisabet Demonjó.

Pel que fa al recorregut llarg el primer en arrivar ha estat en Jordi Roura del CN Olot amb un gran temps de 1:14:27 , el segon ha estat en Mel Vila del TRC Aresta i el tercer en Jordi Carbonés del CN Banyoles.

La guanyadora del recorregut llarg ha estat la Mila Duran del TICOX'S amb un temps de 1:39:04, la segona ha estat la Txell Creixell del CEM Capafonts i la tercera la Montse Badosa d'Atletisme Girona.

Crònica i video del Garrotxí.cat

Desitjem que us hagi agradat el recorregut que us hem preparat amb molta il·lusió i us esperem en properes edicions.

Volem donar les gàcies a tots els que ens han ajudat fent de controls, marcant, estassant, preparant l'esmorzar, deixant-nos el material necessari ... sense tots ells no hauria estat possible organitzar una cursa com la d'avui.

Fins l'any vinent!

Video La Banqueta d'Olot TV (minut 44:50)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada