diumenge, 15 de novembre del 2015

Crònica V Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí

Avui Sant Martí ens ha obsequiat amb un gran dia per poder disfrutar de la Cursa de Sant Martí, ha estat un dia assolellat i clar que han permès gaudir d'unes bones vistes.
El primer a arrivar a Sant Martí ha estat l'olotí Josep Maria Roure que ha guanyat la cursa amb un temps fantàstic de 34:28 sobretot gràcies a una impressionant pujada per la carena de Pedragudes fins a dalt l'Oratori dedicat a Sant Felip i Sant Jaume. Quasi un minut després ha arrivat el també olotí Jorge Saden amb un temps de 35:27. En tercer lloc i completant el podi ha arrivat en Joel Comino de Sant Joan Les Fonts i mestre de l'escola de Santa Pau, amb un temps de 37:02.

La primera noia a arrivar i guanyadora de la curta ha estat l'olotina Eva Bartí amb un magnífic temps de 45:26, l'Eva ha près el relleu del seu germà que va guanyar el recorregut curt l'any anterior. La segona classificada ha estat la santapauenca Dolors Falgarona amb un temps de 46:55. La tercera classificada ha estat la santapauenca Aida Abel que amb només 12 anys ha fet una gran cursa.

El primer classificat del recorregut llarg ha estat en Jordi Garcia un gran corredor d'Alcover (Tarragona) que ha guanyat gràcies al seu esforç i sobretot a la seva dona que li va regalar per sorpresa un cap de setmana a La Garrotxa amb vol en globus i inscripció a la Cursa Sant Martí. El seu temps ha estat de 1:04:38 que és el que hi estem alguns per pujar a Sant Julià. El primer que ha fet en arrivar es girar-se per esperar el segon classificat l'olotí Joan Comas per felicitar-lo per les seves fantastiques baixades on ha recuperat sempre el que en Jordi li guanyava pujant. En Jordi Comas ha fet un temps de 1:05:08 per obtenir el segon esgraó del podi. El tercer classificat ha estat el santapauenc Joel Barcons que l'any anterior no va poder participar per lesió i que és un habitual dels podis de les competicions de muntanya de Santa Pau, el seu temps ha estat de 1:07:39.

 La primera classificada del recorregut llarg ha estat l'Elisabet Costa de Porqueres amb un temps extraordinàri de 1:26:19, que li ha servit per guanyar clarament la cursa. La segona classificada ha estat la Rosa Font de Flaçà amb un temps de 1:35:18, que té parents al veïnat de Sant Martí. La tercera classificada ha estat la Vanessa Egea de Manresa que amb un temps de 1:40:43 ha completat el podi femení.

Felicitats a tots ells i a tota la resta de participants doncs tots han fet un gran esforç. Esperem que el recorregut us hagi agradat i que l'any vinent ens tornem a veure.

També volem agraïr la tasca dels que ens han ajudat a poder organitzar aquesta cursa: controls, inscripcions, dorsals, cronometratge, esmorzar i marcatge. També als Skaldabecs per portar-nos el Crono, als establiments col·laboradors i a l'Ajuntament de Santa Pau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada