divendres, 20 d’octubre del 2023

X MARXA APLEC DE SANT MARTÍ

 El diumenge 12 de novembre de 2023 i 4 anys després de la darrera marxa de Sant Martí ens tornarem a trobar al planell de l'Ermita de Sant Martí de Santa Pau.

La sortida serà entre les 8:00 i les 8:30 del matí i es podran recollir els cartrons de control i esmorzar entre les 7:45 i les 8:30 del dia 12 de novembre.


Serà una caminada no competitiva i tothom la pot fer al seu ritme (amb un límit de 3 hores per fer tot el recorregut). Els nostàlgics que vulguin fer la marxa corren o podran fer i els que la vulguin fer caminant evidentment que també. No hi haurà classificacions però si control de pas per tal de no perdre a cap participant.

Hi ha dos distàncies possibles de recorregut amb una alçada inicial de 470m i una alçada màxima de 850m:

1.-  Marxa no competitiva caminant o corrent de 9 kilometres de recorregut que va de mirador a mirador per tal de gaudir de les vistes de tot el "Skyline" de LA GARROTXA.
2.- Marxa no competitiva només per corredors de 15 quilòmetres de recorregut amb l'intenció suavitzar el màxim el desnivell i poder correr tot el recorregut.

La opció de 15 quilòmetres és només per corredors perquè l'esmorzar està localitzat a la finalització del recorregut i està previst entre les 10:00 i les 11:30. La marxa forma part dels actes de l'APLEC DE SANT MARTÍ i no podem "deslocalitzar" l'esmorzar i traslladar-lo a la meitat del recorregut.

A l'arrivada al planell de Sant Martí gaudirem de l'habitual esmorzar amb carn a la brasa.

Les inscripcions es poden fer de forma anticipada  a la web del  CLUB POLIESPORTIU SANTA PAU , el preu és de 10 euros i us podeu inscriure fins a les 14:00 del dissabte dia 11 de novembre. Al tancament d'inscripcions publicarem el número de places disponibles per inscripcións presencials per garantir que tothom pot gaudir de l'esmorzar, en aquest cas el preu serà de 12 euros.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada