dijous, 6 d’octubre del 2016

VI Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí

El diumenge 13/11/2016 a les 9:00 del matí començarà la 6a edicio de la Cursa de Muntanya Aplec de Sant Martí.
Amb corriols inèdits què segurament us agradaran molt.
No serà ni mitja marató, ni trail, ni ultratrail perquè entre 2/4 de 10 i 2/4 de 12 hi ha l'esmorzar de pagès que no es pot perdre ningú (corredors, controls i acompanyants). A més, a les 12:00 hi ha missa solemne, que si no veniu ja us entendreu amb el senyor rector.
És una cursa senzilla, casolana, de pagès, però amb un recorregut molt i molt treballat per disfrutar-lo al màxim.
El recorregut curt té 8,5 quilòmetres i pujarà i baixarà a la muntanya de Pedragudes, amb algunes modificacions respecte de la curta de l'any 2015.El recorregut llarg té 14,5 quilòmetres i farà (a més del recorregut curt) una passejada a l'est de l'Ermita de Sant Martí. Fins ara en cap edició no haviem estat a aquesta zona. No arrivarem a tanta alçada com l'any anterior però on arrivem ho farem amb molt de desnivell.El lloc de sortida i arrivada és l'Ermita de Sant Martí de Santa Pau, on es pot aparcar el cotxe.
En aquest mapa està indicat com arrivar-hi.Les inscripcions es poden fer a través d'una pestanya d'aquest blog  o aquí mateix (INSCRIPCIÓ LLARGA / INSCRIPCIÓ CURTA ) a partir del dia 13/10/2016 a les 12:00 del migdia, a un preu de 10€.

El mateix dia de la cursa el 13/11/2016 es podrà recollir els dorsals entre les 8:00 i les 8:45. Aquells que ho desitjin podran fer la inscripció de forma presencial entre les 8:00 i les 8:45 del mateix dia de la cursa, el preu però canvia molt són 15€ per compensar la dificultat de previsió sobretot pel que fà al menjar.

Els acompanyants no inscrits i els visitants podràn gaudir de l'esmorzar a base de butifarra a la brasa i ventresca curada a la brasa a un preu de 3€.

A 2/4 de 4 de la tarda hi ha audició de sardanes per la Cobla  Cervianenca, també hi haurà castanyada popular i el tradicional joc de la viroia.

Us hi esperem!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada